Naturlig Hudvard

Så i tider när våren är i antågande tänkte jag tipsa om hur du snabbt får huden i trim och mjuk och vacker med en gnutt verkligt naturlig, hemmagjord hudvård. Här följer nämligen ett par recept hur du fixar dina  egna ansiktsmasker.Det du kan tänka på när du applicerar dessa är att inte ha i dem för länge. Som jag skriver räcker det med en halvtimme gott och väl.

Ansiktsmask för att få bukt på narig och torr hud
Ingredienser:

  • 1 st avokado
  • 1 liten bit banan

Do this: Blanda alltsammans och låt vara i ett par min. Notera vidare att avokados är späckade med flera essentiella fetter som gör susen för torr hy och därtill kompletterar bananen med andra sköna vitaminer och godsaker för huden. Gör rent ansiktet med ljummet vatten och en mild rengörningskräm som inte torkar ut huden. Applicera sen masken med små lätta rörelser över hela ditt ansikte men undvik de tunna hudpartierna runt ögonen. Du kan ha i masken i ungefär en 30 min men minst tjugo minuter för att få  full effekt.

Ansiktsmask för djuprengöring. 

Ingredienser:

  • 1 st Avokado normalstor
    1 tsk flingsalt
  • 1/2 msk vetekli
  • Ett par droppar olivolja


Do this: Mixa ihop alla ingredienser i en stor skål och låt allt stå och dra i ett par minuter. Rengör din nunna med lagom ljummet vatten. Rengör noga. Lägg sedan på ansiksmasken och låt den sitta kvar i cira 15 min (och inte längre än 30 min.) Den här masken tar effektivt bort död hud, saltet drar ur överflödig vätska & lämnar plats för ny fräsch hud.

Både de här maskerna är busenkla att få ihop och funkar verkligen utmärkt. Testa vetja! Du kommer att bli positivt överraskad.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)