Hudvardsprodukter

Enbart i Svealand köper vi hudvårdsprodukter för mångmiljonbelopp varje år. Det är inget fel med det enligt min mening. Hudvård är ljuvligt och en viktigt och del av min livskvalité. Till syvende och sista handlar om att lägga pengar på sin hälsa och välbefinnande och samtidigt på kroppens största organ. För dej som är som jag, fåfäng, så är huden minst sagt en viktig del av vårt utseende. Den täcker ju liksom en ganska bra bit av kroppen som dessutom är relativt synlig, eller hur?

Jag ämnar ej vidare tjata om varför jag gillar hudvårdsprodukter och skönhetsprodukter. Mer än att jag har en särskild försmak för hudvårdsprodukter som är naturliga  och ekologiska.  Inte så att jag är någon fanatisk konsument som enbart konsumerar ekologiska produkter - nix, det är liksom mer som ett slags "intresse" för mej, en sorts passion. Make - upen jag använder varje dag är ex INTE ekologisk då jag inte har funnit några hållbara ekologiska alternativ alls. Dock är jag ganska säker på att jag kommer göra det i framtiden.

Vidare är det spännande att följa utvecklingen för ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter. För bara ett par år sen var det en liten smal nisch med ett fåtal aktörer, men så är det inte längre. Nischen växer. Och det är ju bara såååå kul.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)